Schrijf je in voor de volgende ronde van het Evolve Yourself groepstraject

Samen een, helemaal versmolten

Mooi was die tijd waar jullie helemaal versmolten waren, samen een.

De rest van de wereld bestond niet.

Nu voelt dat wel anders.

De geoliede machine, het logistiek planbureau “familie” draait.

Jullie doen je eigen ding, op jullie eigen eilandje.

S’avonds moe op de bank omdat je even tijd voor jezelf wilt.

Jullie zijn al jaren voorbij die romantische versmelt fase.

Soms verlang je terug naar dat gevoel.

Maar dan in jullie lange relatie, met kinderen.

Het kan, echt!

Ook in jullie volle leven.

Welke momenten voelt het voor jou als echt samen?

edith moolenaar praktijk evolve 6341

Hi, ik ben Edith

Al sinds dat ik 15 was, ben ik geraakt door de liefde. Het heeft voor mij iets magisch. Het is de essentie voor mij, in alles in het leven. En over essentie gesproken. Ik houd ervan om naar die essentie te gaan. In spullen, in relaties, in mijn werk. Wat doet er echt toe? Die vraag stel ik tijdens de sessies ook altijd. Als je klaar bent voor een volgende stap in de relatie met jezelf en/of je relatie en je bent op zoek naar verbinding, verdieping en verrijking? Dan zit je hier goed.

Meer lezen?