Schrijf je in voor de volgende ronde van het Evolve Yourself groepstraject

Referenties

Edith is de relatietherapeut waar je naar op zoek bent. Ze luistert actief en begripvol naar je verhaal en stelt de juiste vragen om tot een dieper inzicht te komen. Na een aantal sessies relatietherapie van Edith hebben wij opnieuw de liefde in onze relatie teruggevonden. Wij hebben weer balans en verbinding met elkaar, maar hebben wij ook meer begrip voor elkaar. Kortom, Edith zorgt voor de juiste groei op het juiste moment om een gelukkig leven te leiden, individueel en samen.

Annabel

Edith is een begripvolle, liefdevolle en heldere therapeut. Ze komt voelbaar ‘naast je staan’ en luistert met aandacht en (h)erkenning. Ze heeft een schat aan ervaring en kennis en weet dat op een rustige en duidelijke manier over te brengen. Dankjewel lieve Edith voor je aanmoediging om verbinding te maken met wat écht belangrijk is voor ons en hoe dat te volgen.  Ook en juist in de wirwar van dagelijks leven als jonge ouders.

Carolien en Floris

De onlinetraining is een warme fijne veilige groep waarin eerlijk en open gedeeld en gevraagd kan/mag worden. Edith is de vrouw die dit vanuit haar hart tot een mooi geheel vormt. Elke 2 weken een stuk ebook wat super makkelijk leest met een aantal oefeningen die je verder helpen. Edith staat altijd klaar als je hulp nodig of een vraag hebt. Ik vond de zoom meetings echt een feestje.

Monique

In het afgelopen jaar is er voor mij veel veranderd in mijn leven en ik wilde het oude opruimen zodat er ruimte komt voor het nieuwe. Door deel te nemen aan de online training komt er langzaam maar zeer zeker komt er steeds meer structuur en lucht mijn huis en hoofd.

Ik ben niet meer lukraak non-stop aan het opruimen, maar pak het bij de kern aan. Edith heeft me doen inzien dat rommel o.a. een resultaat is van stoffige overtuigingen. Door die grondige aanpak geven de veranderingen die ik maak nu blijvend rust, ruimte en joy. Een verademing!

Marja

Dankzij de online training heb ik leren loslaten van ruis en vastgeroeste patronen en leren verbinden naar wat er nu echt toe doet.

Edith helpt je in kleine stapjes dingen helder te krijgen in je hoofd, dingen die ik ergens wel wist maar door de drukte en stress naar de achtergrond verdwenen.

Zo ver en lang naar de achtergrond dat je jezelf een beetje vergeet en ook niet meer goed weet wat nu echt belangrijk is, de survival-stand.

Ze hielp mij te beseffen dat het ok is om voor jezelf te kiezen en bepaalde prioriteiten te stellen in het leven, wie ben ik? Wat heb ik nodig? Dit gaf mij in één klap inzicht in

wat totaal niet meer nodig was in mijn leven, wat ik allemaal kon en moest loslaten. Vervolgens kon ik die plekken in mijn hoofd weer vullen met liefde en geluk.

Mijn leven voelt nu simpeler en vanuit deze basis ben ik mij nu meer bewust ben van mijn (basis)behoeftes, en kan ik veel beter keuzes maken die voor mij belangrijk zijn.

Dankzij haar heb ik meteen grote stappen kunnen maken in mijn leven dat voelt nu logisch en geeft heel veel rust, leven vanuit de essentie. 

Simplify your life, het werkte meteen enorm inspirerend voor mij om het over een andere boeg te gooien.

 

Ik zal vaak nog even terugdenken aan alle fijne lessen die ik geleerd en heb en hopelijk vast kan houden.

Edith geeft mij een warm en liefdevol gevoel zonder elke vorm van vooroordeel maar alleen begrip en steun. 

Met een simpele uitleg of trucje leerde ze mij anders naar dingen te kijken of zaken beter te begrijpen.

Ik ben heel dankbaar voor deze persoonlijke levenslessen zonder meteen totaal de diepte in te moeten duiken.

 

Dankjewel Edith!

Annemarie

Hoe geef je liefdevol je grenzen aan? Ik wist niet dat het kon. Edith heeft mij met haar therapie doen inzien dat empathie voor een ander ook betekent dat je voor jezelf moet zorgen. De combinatie van haar zachte, open opstelling en doortastend doorvragen zorgden voor veel nieuwe inzichten. Daarnaast gaf ze heldere handvatten die ik dagelijks in de praktijk gebruik.

Eefje

Edith helpt om processen inzichtelijk te maken. Samen hebben wij mijn vraagstukken aangepakt en routines gemaakt. Ik merkte direct een positieve uitwerking in mijzelf en mijn gezin. Het gevoel om samen iets aan te pakken waarbij Edith op een hele heldere manier inzicht geeft heb ik als fijn ervaren. Er zullen altijd wel weer nieuwe vraagstukken op komen of situaties voordoen waarbij het fijn is om te weten dat ik bij Edith terecht kan. 

Arjan

Edith heeft me door te vragen en te spiegelen inzicht gegeven in mijn patronen en overtuigingen. Een concreet plan van aanpak was goed inpasbaar in de hectiek van de dag, waardoor rust en ontspanning vinden toch makkelijker blijkt dan dat ik dacht. 

Merel

The simple teachings/tips we received from Edith had big and positive impact in ourselves and consequently in our kids and our relationship. It became very obvious that the change I wanted to see in my child first had to happen in me…and Edith helped me realize that without being confrontational but instead in a very kind and soft way. 

Jane, zonen van 2 en 3

Edith is een vakkundig en bekwame therapeut die heel empathisch is. In de relatietherapie kreeg ze goed scherp waar onze valkuilen zaten. Ook nog na de relatiebreuk had ik sessies met haar waar ik heel veel aan heb gehad. Ik heb me leren begrenzen wat gemaakt heeft dat ik zoveel meer terug ben bij mezelf. Heel af en toe heb ik weer koers nodig, en kan ik gelukkig altijd weer bij Edith terecht.

Esmee

Zeer tevreden met hoe Edith de therapiesessies aanpakt. Ze heeft me waardevolle inzichten gegeven over hoe ik veiligheid kan ontvangen en daardoor ook kan bieden, zowel in mijn persoonlijke als zakelijke relaties. Edith is meer dan alleen een therapeut; ze is een echte mentor die me heeft begeleid op mijn pad naar betere zelfkennis en interpersoonlijke vaardigheden. Haar empathische en deskundige benadering heeft een merkbaar verschil gemaakt in mijn leven.

Mischa

Ik heb bij Edith een training van 10 weken gedaan waarin ik leerde mijn leven te versimpelen op een hele overzichtelijke manier. Iedere twee weken was er aandacht voor een ander thema, waardoor ik mijn focus doelgericht kon houden. De kracht van Edith is dat ze goed kan luisteren en reflecteren. Ik heb er bewondering voor hoe ze dat zelfs in een online training kan. Iets wat je in het begin van de bijeenkomst deelt, kan Edith op een mooie manier aan het eind laten terugkomen, zodat ik me erg gezien voelde. De training, de ruggespraak met Edith en de liefdevolle aandacht die ze voor me had, het heeft me ontzettend veel gebracht. Ik ben weer op mijn eigen pad gaan lopen.

Saskia

Edith heeft mij geholpen bij een heel lastige periode. Daar ben ik mede dankzij Edith weer sterk uitgekomen. En eigenlijk nog sterker dan daarvoor. Met behulp van haar inzichten, opdrachten en adviezen ben ik weer goed op pad om dicht bij mezelf te blijven. Ik heb weer een goede basis en een extra set tools om verder te bouwen.

Ik vind het heel prettige gesprekken met Edith. Vanaf de eerste keer direct een fijne sfeer en op m’n gemak.
Ze voelt goed de hulpvraag aan en weet op een prettige manier door te prikken naar de onderliggende bron.
Tijdens de gesprekken een goede balans tussen luisteren, mij aan het denken zetten, meedenken en praktische tips.
Edith leeft mee, maar weet ook een spiegel voor te houden waar dat nodig of handig is.
Ze stemt de gesprekken en vragen/opdrachten/adviezen duidelijk af op wat bij mij resoneert.

Mocht ik weer met een vraag zitten, dan klopt ik zeker weer bij Edith aan.

Renze

Door verkeerde keuzes en beslissingen in een situatie beland waarbij er gewerkt moest worden aan de liefdesrelatie met mijn partner. Op initiatief van mijn partner bij Edith beland, waarbij ik vanaf dag één een vertrouwd gevoel heb gehad en veel heb kunnen leren over ons als stel en over mezelf als persoon. Daarna zelf nog individueel doorgegaan met de sessies, omdat ik hier veel houvast uit heb kunnen halen en dit mij heeft geholpen weer in de bestuurdersstoel van mijn eigen leven te klimmen. Had nooit gedacht ooit in deze situatie te belanden, maar ben nu vooral heel dankbaar dat ik het heb mogen ervaren en mee kan nemen in het verdere leven. Bedankt Edith!

Roy

Ik zat echt met mijn handen in het haar, we kwamen steeds in dezelfde patronen. Edith heeft ons echt geholpen in te laten zien dat wij juist meer onszelf kunnen zijn in de relatie. De enorme positieve bekrachtiging vanuit Edith maakte me veel bewuster in het contact met mezelf maar ook met mijn partner.

Ik sta er versteld van dat we binnen maar 6 sessies zoveel bereikt hebben. Niet alleen met praten maar ook met heel praktische eenvoudig lijkende oefeningen konden we bepaalde inzichten en vooruitgang zelf ervaren in plaats van het te bedenken.

Edith heeft ons op een heel fijne manier enorm geholpen weer de verbinding met elkaar te maken.

Nicole

Edith kan je op een prettige, verfrissende en vooral niet veroordelende manier op een andere manier naar een situatie laten kijken. Hierdoor kan je aan de slag met situaties om te gaan die voorheen niet eenvoudig leken. Zowel innerlijk als in het dagelijks leven. Ik voel meer vertrouwen en ontspanning.

Roelien

Edith is een zeer ervaren coach, waarbij je je meteen op je gemak zal voelen. Samen onderzoek je bekende of soms nog onbekende issues. Zo krijg je inzicht in wat écht speelt en waar hulp gewenst is. Doelen worden helder, en wat praktisch nodig is om deze te behalen. Elke sessie heeft me hierdoor iets gebracht. Thuis leidde dit tot meer liefdevolle aandacht en verbinding met de kinderen.

Ties

Het moederschap putte me uit. Ik sliep slecht, was gestrest en chagrijnig. Elke dag denderde weer als een vrachtwagen over me heen. Edith liet me inzien hoe ik met een paar kleine veranderingen in mezelf en thuis de situatie kon omkeren. Wonderlijk hoe snel dat werkte! Nu zijn de kinderen relaxed. En zie ik in dat ik het ik best goed doe.

Sanne