Schrijf je in voor de volgende ronde van het Evolve Yourself groepstraject

Over mij

Hi, ik ben Edith. Ik hou van de liefde en verbinden.

Over mij

Hi, ik ben Edith. Ik hou van de liefde en verbinden.

Verbinden

Verbinden loopt als een rode draad door mijn leven en het ondernemerschap. Als 15-jarig meisje schreef ik al in mijn dagboek; Ik word later relatietherapeut. Ik vond wel dat ik ouder, wijzer en deskundig moest zijn. In mijn jeugd heb ik ervaren hoe belangrijk het is om echt verbonden te zijn en hoe pijnlijk het kan zijn als dat niet zo is. Van jongs af aan observeerde ik mensen in relatie met elkaar. Wat maakte mensen gelukkig en liefdevol? En wanneer werden zij verhard of afgesloten?  Hoe je open kan zijn, echt verbinden en de liefde echt stromen? Dat waren vragen waar ik op zat te broeden. Ik besefte al snel dat een liefdevolle wereld begint bij jezelf.

Ervaring

Van mijn observaties heb ik mijn werk gemaakt. In mijn rol als eigenaar van een kinderdagverblijf heb ik jarenlang een plek voor kinderen gecreëerd waar ze zich in alle veiligheid konden ontwikkelen. Ik heb ook jaren yogales gegeven waar ik steeds zag wat het effect is van contact maken met jezelf.

Al meer dan 20 jaar werk ik met stellen en gezinnen. Elke keer opnieuw ben ik ontroerd als de liefde weer gaat stromen. En als ik zie wat de kracht van verbinden is.

Ik heb verschillende opleidingen afgerond; de Intensieve Opleiding Systeemtherapie bij het Lorentzhuis als relatie, – & gezinstherapeut, (systeemtherapeut), Pedagogiek, post-HBO opleiding ouderbegeleiding en Gezinscoaching. Ik ben ook gespecialiseerd in Emotionally Focused Therapy (EFT), Gottman therapy en Acceptance and commitment therapy (ACT)

Ik heb een open houding, alles mag gezegd en gedeeld worden vanuit een respectvolle houding naar elkaar. Ik ben betrokken, praktisch, warm en luister met aandacht en erkenning voor wat er was en is. Waar kun je nog groeien, zelf en/of in je relatie, dat vind ik een prachtige vraag.

edith moolenaar praktijk evolve 6104

Persoonlijk

Samen met Thijs hebben we een gezin met 3 kinderen en een hond. Wat een rijkdom, ook chaos en levendigheid. Wij zijn inmiddels 20 jaar samen, en ja, ook wij hebben onze ups en downs. Onze kinderen zijn inmiddels tieners op de middelbare school en mijn 21-jarige bonuszoon woont al op zichzelf. Elke fase in de relatie en het ouderschap heeft weer nieuwe uitdagingen. Ook wij weten wat er nodig is om de liefde levend te houden.

Ik houd ervan om terug naar de essentie te gaan. In spullen, in relaties, in mijn werk. Wat doet er echt toe? Ik zie waar het simpeler kan. Het gaat niet alleen over het weghalen van dingen, maar over werkelijke ruimte creëren in mijn leven, intenties en hart. Ik maak graag ruimte voor mooie ervaringen, zoals reizen en de natuur ingaan.

Liefhebben is lef hebben. Er is geen plek is waar je meer kan groeien dan in een relatie. Ik ben dankbaar dat ik dit werk doe om te zien hoe stellen weer in contact komen met elkaar. Ik gun iedereen een liefdevol leven. Want liefde is toch het mooiste wat er is.

‘And now here is my secret, a very simple secret: It is only with the heart that one can see rightly; what is essential is invisible to the eye.’ The Little Prince

Meer verbinding, minder gedoe.
Voor een liefdevolle, levendige en gelukkige relatie.

Meer jij, minder de rest.
Voor een liefdevollere relatie met jezelf.

Kennismaken

Voel jij dat het tijd is voor meer liefde en geluk? Ben je toe aan een nieuw hoofdstuk in je leven en/of je relatie. Zullen we even kennismaken zodat we samen kunnen kijken of wij een match zijn. Via onderstaand formulier kan je een kennismaking voor relatietherapie of coaching inplannen. Deze duurt 30 minuten.